Miljöaktionsdagarna 8.-10.10.

Vuoden 2010 lokakuu lähenee lähenemistään, ja jo viisi kertaa järjestetyt Ympäristötoimintapäivät tulevat taas. Ympäristötoimintapäivät on nuorille suunnattu, kolme päivää kestävä tapahtuma, jossa käsitellään erilaisia ympäristöön liittyviä aiheita ja jonka pääjärjestäjiä ovat järjestöt Luonto-Liitto sekä Natur och Miljö. Vuonna 2009 teemana oli ilmastonmuutos, ja 2010 pureudutaan siihen, mitä on kestävä elämäntapa ja miten kukin voi omassa elämässään harjoittaa sellaista.

Edellisenä vuonna Lyseonpuiston lukion kolme VL-raatilaista osallistui tapahtumaan, ja kokemus oli jokaisen osalta erittäin positiivinen; opittiin uusia tietoja ja taitoja sekä tutustuttiin mukaviin ihmisiin. Tänäkin syksynä osa raatilaisista pakkaa reppunsa lähteäkseen viettämään unohtumattoman matkan.

Vihreä lippu -blogi haluaa kannustaa jokaista nuorta ottamaan osaa tähän tärkeään ja opettavaiseen tilaisuuteen. Sen lisäksi, että Ympäristötoimintapäivillä oppii ympäristöasioista ja tutustuu mielenkiintoisiin ihmisiin, siellä on halutessaan mahdollisuus verestää ruotsin kielen taitoaan; tapahtuma on kaksikielinen.

lisätietoja osoitteesta: http://www.miljoaktion.fi/2010/

Trevligt veckoslut!

-Emmariina Ahvenjärvi-

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: