Epilobium angustifolium

lähiruokavinkki:

”Maitohorsman juuriversoja voidaan käyttää parsan tavoin keitettynä. Nopeasti öljyssä kuumennettuna ja soijakastikkeella maustetussa vedessä kiehautettuna nuorista versoista saa herkullista ruokaa. Juurista on tehty jauhoja, leipää, muhennoksia sekä myös kahvinkorviketta.”

lähde: http://www.yrttitarha.com/kanta/maitohorsma/

linkki saman lähteen maitohorsmaresepteihin: http://www.yrttitarha.com/kanta/maitohorsma/reseptit.html

-Emmariina Ahvenjärvi-

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: